PuurFair in Westergasfabriek: al veertig standhouders

| 3 juni 2016

PuurFair, dé beurs voor duurzame verrassingen, aanbiedingen informatie belooft zondag 18 september in de Westergasfabriek een mooie dag te worden. Naast Neighbourfood market met heerlijk vers eten, biedt PuurFair tientallen stands op het gebied van mode&lifestyle, energie & wonen, vrijetijd en voeding.

Eerste veertig binnen

De eerste veertig standhouders hebben zich reeds aangemeld. Enkele voorbeelden: Bedaffairs laat ecobedden zien, O’right haircare heeft een complete eco haarverzorgingslijn en Better Candy heeft gezond snoep uitgevonden. Biologische winkelketen Estafette is aanwezig met een mooi assortiment.

Op het gebied van energiebesparing komt Speed Comfort met een simpel maar effectief apparaatje dat voor 20 procent energiebesparing zorgt en laat Elektrokass zien hoe infraroodverwarming een duurzame oplossing kan zijn. Duurzame bouwmaterialen en natuurlijk kleurrijk laten zien hoe je groen kunt klussen.

Raamtuinen, bijenballen en meer

Naast de productkramen is er ook van alles te doen: elektrische fietsen testen, bijenballen kleien, raamtuinen bouwen en thee ceremonies bijwonen. Ook is er informatie over eerlijke chocolade, afval recycling en een schone oceaan.

Bezoekers krijgen hun aankooptegoed van € 10 euro terug als shoptegoed.

Nog deelnemen? Er zijn nog een paar plaatsen vrij. Ticket kopen? Kijk op www.puur-fair.nl

Category: Nieuws

Comments are closed.

Partners: