Beursnieuws: bezoekers betalen achteraf wat ze het waard vinden

| 30 juni 2016

waardebepalingDoel van PuurFair is ook nieuwe doelgroepen te bereiken met duurzame producten. Mensen die van gemak houden, van lekker en van besparen en die ook graag een gemakkelijk steentje bijdragen aan een betere wereld. Dus hebben we besloten om dit jaar geen vaste entree te vragen, maar mensen de gelegenheid te geven zelf te bepalen wat ze het waard vonden. Achteraf dus.

Het is een spannend besluit, want een goede beurs organiseren op een A-locatie is niet goedkoop. Maar na het verhaal van Martijn Aslander met zijn Waardebepaling Achteraf en een gesprek met de eigenaar van Het Feithhuis die er ook ervaring mee heeft weet ik het zeker: het past bij PuurFair.
Iedereen is welkom, en iedereen bepaalt voor zichzelf wat hij het waard vond. En er is zoveel leuks, dat moet haast wel goed komen.

Category: Geen categorie, Nieuws

Comments are closed.

Partners: