Genoeg dag samen met PuurFair

| 14 juni 2017

Tijdschrift Genoeg en PuurFair slaan de handen ineen en organiseren 17 september op de Westergasfabriek samen de PuurFair & Genoeg dag. Genoeg viert dan haar 25 jarig jubileum met een imposant lezingenprogramma en PuurFair biedt met haar beurs bezoekers praktische handreikingen voor een duurzamer leefstijl.

Workshops
Ook zijn er tal van workshops te volgen. Te denken valt aan een zero waste workshop, een eetbare plantenwandeling en het mee helpen bouwen aan een duurzaam huis.

Sprekers zoals Babette Porcelein, Bea Johnson en Christian Felber komen vertellen over hun zero waste leven, de impact van spullen en een nieuw economisch model waarbij er genoeg is voor iedereen.

Proefrijden in e-car
PuurFair kent op de beurs de thema’s mobiliteit, voeding, energie, wonen, lifestyle en vrijetijd. Op ieder thema zijn standhouders te vinden met eerlijke producten. Zo kunnen mensen proefrijden in een elektrische auto, shoppen bij verschillende duurzame kledingmerken en zich informeren over gezonde en eerlijke voeding.

Tickets
Kaartjes voor de landelijke Puurfair & Genoeg dag kosten € 17,50. De PuurFair beurs is te bezoeken voor € 5. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

 

Category: Nieuws

Comments are closed.

Partners: