Kom naar het kids plein op PuurFair

 

royal-pea-anne-timmer_img_9829_paper_doll_v02_fPuurFair, de beurs voor duurzame verrassingen, aanbiedingen en informatie op 18 september in de Westergasfabriek in Amsterdam, heeft dit jaar een kids plein. Een tiental standhouders brengen duurzame kinderkleertjes, kinderbedjes, laarzen, schoenen en verantwoord eten. Ook zijn er blije bijen ballen te maken en komt kunstenares Fia Visser teken- en schilderlessen geven.

Hiermee hoopt PuurFair bij te dragen aan een natuurlijke opvoeding, die recht doet aan kinderen aan deze én aan de andere kant van de wereld. Want je wilt toch niet dat de nieuwe spijkerbroek van je kind door kinderhanden is gemaakt?noeser-high-res-150

Ook komt Krijg de kleertjes met haar zinvolle kleding ruil systeem: is je kind uit de ene maat gegroeid? Dan ruil je die maat voor een maat groter. Het scheelt veel milieulast.

In het Westerpark is een Oerr speeltuin en kun je lekker wandelen en fietsen.

 

Betaal achteraf wat je het waard vindt

Naast het baby- en kinderplein zijn er nog tientallen stands op het gebied van lifestyle, wonen, energie, mobiliteit en vrijetijd. Ook zijn er lezingen en workshops. Wat te denken van een eetbare plantenwandeling in het Westerpark? Het testen van 45 km/u fietsen of het meedoen aan de energiequiz?

Tickets kun je gratis bestellen, je betaalt achteraf wat je het waard vindt.

hai_ryhmis_13474806_15158

 

 

Partners: