Over

WAAROM PUUR FAIR?
OM BEZOEKERS EEN HAND TE REIKEN…

PuurFair wil zo veel mogelijk mensen inspireren om vanaf nu een duurzamer leven te leiden. Daarom brengt PuurFair producten, diensten en trends onder de aandacht die jou helpen. Om gezonder te eten en te leven, verstandiger om te gaan met de aarde, water, energie, om geld te besparen, om afval te verminderen of te hergebruiken.
Op de jaarlijkse PuurFair beurs presenteren we overzichtelijk de mogelijkheden. Kom kijken en beleef de mensen achter de merken. Geniet van hun enthousiasme om samen met jou te werken aan een duurzame toekomst!

EN ONDERNEMERS EEN NIEUWE DOELGROEP

Het bijeen brengen van verschillende duurzame ondernemers op al deze terreinen helpt mensen bij het maken van duurzame keuzes, én het helpt ondernemers aan klanten.
“We bieden een landelijk podium aan ondernemers, die dat in hun eentje moeilijk voor elkaar krijgen”, zegt organisator Jan Paul Reij. Initiatiefnemer Tjitske Ypma vult aan:
“De kruisbestuiving is er op het gebied van klanten, maar ook op het gebied van kennis. De PuurFair community kan veel van elkaar leren. Dat zullen wij dit jaar extra faciliteren door middel van o.a. een standhoudersontbijt en met on- en offline activiteiten.”

DATUM EN LOCATIE

Zondag 17 september 2017 in de Zuiveringshal van de Westergasfabriek in hartje Amsterdam op 8 minuten OV fietsen vanaf CS.

CONTACTADRES

Dr vd Hoevenlaan 2
7211 AL Eefde
06 41 49 61 65
info@puurfair.nl

BEDRIJFSGEGEVENS

PuurFair
Dr. van der Hoevenlaan 2
7211 AL Eefde
KvK: 61062375
BTW: NL 8541 88 435 B.01

SAMENWERKINGSPARTNERS

De maatschap PuurFair bestaat uit Jan Paul Reij en Tjitske Ypma.
Verder werken we samen met Neighbourfood Market, de Westergasfabriek, Vegetariërsbond, Sea First Foundation, Windowfarms.nl en vele anderen.

PUR FAIR TEAM

PuurFair-Tjitske-Ypma

Initiatiefnemer, marketing en relatiemanagement

Tjitske Ypma
tjitske@puurfair.nl
06 41 49 61 65

janpaulreij_ILL_JPR_2185

Organisator, marketing en conceptontwikkeling

Jan Paul Reij
janpaul@puurfair.nl
020-6364055 / 06 46 21 86 58

PuurFair-Carolien-van-Merksteijn

Adviseur

Carolien van Merksteijn
carolien@puurfair.nl

 


 

 

Partners: